Mi az a HappyPONT?

Pizza Klub tagként többféleképpen is szerezhetsz nálunk pizzára beváltható Happy Pontokat. Ennek leggyakoribb módja az online rendelés. Ilyenkor ugyanis, függetlenül attól, hogy akcióban veszel részt, vagy akár csak egy salátát rendelsz, a rendelésed után jóváírjuk számodra az adott termék után járó HappyPONTot. A jóváírás pontos összegét minden termékünk rendelésekor a termék képén vagy az információk alatt láthatod. (Kivételt jelent a kedvezményes munkahelyi vagy kollégiumi szállítás, mert ez esetben minden termék után 25 HappyPONTot kapsz, ami nem biztos, hogy egyezik a termékinformáció alatt látható pontmennyiséggel.)


További pontok szerzéséhez érdemes Your Pizza webalkalmazásunkkal megoszthatod a Facebook-on ismerőseiddel az általad összeállított pizzát, melynek megosztását 50 HappyPONTtal jutalmazzuk.

 

Az egyéb, alkalmankénti pontszerző lehetőségekről pedig mindig észrevehetően tájékoztatunk.
 

A pontjóváírás a rendelést követő 24 órán belül történik.A Happy Pontok felhasználása

A HappyPONTok érvényességi idejét a HappyPont menüben tudod ellenőrizni, ez fontos, ugyanis csak érvényes pontokat tudsz felhasználni.


Itt ellenőrizheted, hogy mikor és mely rendelésed után mennyi pontot kaptál, illetve, hogy meddig felhasználhatóak. A lejárt vagy már felhasznált pontjaidat, melyeket így már nem tudsz beváltani, áthúzással jelöljük!

Ez a táblázat üresen jelenhet meg, ha nem léptél be nálunk regisztrált fiókodba. Ezt jobb oldalt felül a megfelelő mezők kitöltésével is megteheted, illetve ezen az oldalon: happyhotpizza.hu/debrecen/reg. Ugyanezen a linken jelszóemlékeztetőt is kérhetsz, ha szükséged lenne rá.

Ha kész vagy a rendeléseddel, csak kattints a Tovább Gombra (kétszer, ha nem szeretnél kiegészítő terméket kosárba tenni) így eljutsz a rendelés legutolsó fázisába.

 

A pontokkal való fizetési szándék megjelölésére az on-line rendelés legutolsó fázisában van lehetőséged. 

 

Az összegyűlt HappyPONTOkkal az on-line rendelésed egy részét vagy akár egészét is kifizetheted (egy terméket, vagy minden teljes árú terméket). Beváltáskor 1 HappyPONT = 1 Ft. Arra viszont figyelned kell, hogy csak akkor tudsz pontokat beváltani, ha a pontjaid értéke meghaladja a rendelésedben szereplő legolcsóbb pizza árát. Ha elegendő ponttal rendelkezel, akkor weboldalunk automatikusan jelzi számodra, hogy lehetőséged van akár pontokkal is fizetni. Így tudod őket egy egyszerű kattintással beváltani a termék mellett megjelenő jelölőnégyzetben.

 

Mivel kedvezményeink nem összevonhatóak, ezért a pontokat csak teljes áru pizza rendelésekor tudod felhasználni. Köszönjük megértésed!Akciók esetén nincs lehetőséged HappyPontokat felhasználni.

Egy-egy termékből nem tudsz párszáz Forintot Pontokkal fizetni majd a többit egyéb fizetési módon. Akkor tudod Happy Pontjainkat fizetőeszközként használni, ha a beváltható pontjaid száma meghaladja a termék árát. Ha elég pontot összegyűjtöttél, akkor akár a teljes rendelésedet is fizetheted Happy Pontjainkkal.Ha nincs elég érvényes HappyPont a fiókodban, akkor a termékek mellett az utolsó lépésben nem tudod kijelölni a „HappyPonttal fizetek” rubrikát, így HappyPonttal sem tudsz fizetni.


Akkor is ez lenne a helyzet, ha például 1390 HappyPontod lenne, mert egy-egy terméket csak teljes egészében fizethetsz ki ajándék HappyPontjainkkal.