0

Mi az a HappyPONT?

Pizza Klub tagként többféleképpen is szerezhetsz nálunk pizzára beváltható Happy Pontokat. Ennek leggyakoribb módja az online rendelés. Ilyenkor ugyanis, függetlenül attól, hogy akcióban veszel részt, vagy akár csak egy salátát rendelsz, a rendelésed után jóváírjuk számodra az adott termék után járó HappyPONTot. A jóváírás pontos összegét minden termékünk rendelésekor a termék képén vagy az információk alatt láthatod. (Kivételt jelent a kedvezényes munkahelyi vagy kollégiumi szállítás, mert ez esetben minden termk után 25 HappyPONTot kapsz, ami nem biztos, hogy egyezik a termékinformáció alatt látható pontmennyiséggel.)

 

További pontok szerzéséhez érdemes kitöltened a rendelés után járó kérdőívünket, ugyanis ennek kitöltésével 25 HappyPONTot szerzel. Your Pizza webalkalmazásunkkal megoszthatod a Facebook-on ismerőseiddel az általad összeállított pizzát, melynek megosztását 50 HappyPONTtal jutalmazzuk.

 

Az egyéb, alkalmankénti pontszerző lehetőségekről pedig mindig észrevehetően tájékoztatunk.
 

A pontjóváírás a rendelést követő 24 órán belül történik.
A Happy Pontok felhasználása

Az összegyűlt HappyPONTOkkal az on-line rendelésed egy részét vagy akár egészét is kifizetheted. Beváltáskor 1 HappyPONT = 1 Ft. Arra viszont figyelned kell, hogy csak akkor tudsz pontokat beváltani, ha a pontjaid értéke meghaladja a rendelésedben szereplő legolcsóbb pizza árát. A HappyPONTok érvényességi ideje 120 nap.

A pontokkal való fizetési szándék megjelölésére az on-line rendelés legutolsó fázisában van lehetőség. Mivel kedvezményeink nem összevonhatóak, ezért a pontokat csak teljes áru pizza rendelésekor tudod felhasználni. Ha elegendő ponttal rendelkezel, akkor weboldalunk automatikusan jelzi számodra, hogy lehetőséged van akár pontokkal is fizetni. Így tudod őket egy egyszerű kattintással beváltani...

A HappyPonttal fizetett termékek 60 percen felüli kiszállítására az időgarancia nem vonatkozik, hisz ezek Grátisz, 0Ft-os termékek. A beváltást követően 60 percen felüli szállítás esetén a HappyPontok felének visszatérítésére nincs lehetőség. Köszönjük megértésed!