DE MI IS PONTOSAN A PIZZA KLUB?-nagyon érdemes végig olvasni :-)
A PIZZA KLUB az online rendelők számára nyújt kiemelkedő előnyöket. A klubtagok ugyanis folyamatos kiváltságokban részesülnek, amelyek igen nagy értéket képviselnek.

Ennek ellenére a klubtagság INGYENES! Javasoljuk, hogy ha szereted a pizzát, akkor feltétlenül regisztráld magad.
Regisztrálok
Milyen kiváltságokban részesülnek Klubtagjaink?
A kiváltságok folyamatosan változnak. Mindig vannak újak, és vannak, amelyek megszűnnek. Érdemes hát mihamarabb klubtagnak regisztrálnod magad, mert az éppen aktuális kiváltságok nagyon kedvezőek. De nézzük is meg ezeket egyesével.
Saját profiloldal
Ez a Klubtagság alapja. Regisztrációt követően kapsz egy saját profiloldalt weboldalunkon, amihez csak Te férsz hozzá, ahonnan csak Te rendelhetsz. Erre az oldalra csak egyszer kell bejelentkezned, mert ha nem jelentkezel ki, automatikusan megjegyzi neved és jelszavad. Így nem kell folyton a bejelentkezéssel bajlódni.

Profilodban az adataidat bármikor módosíthatod, több szállítási címet is hozzáadhatsz. Így rendeléskor nem kell újra megadnod a szállítási címet, csak bejelölöd a profilodban szereplő éppen aktuálisat, ahová a pizzát kéred. 

Profilod még sok egyéb információt tárol rólad rendeléseiddel kapcsolatban. Hogy mik ezek? …Érdemes tovább olvasnod, mert ezek a többi kiváltásághoz kötődnek.
Regisztrálok
HAPPY PONTOK
Klubtagként minden egyes online rendelésed után Happy Pontot kapsz tőlünk, amivel fizetheted későbbi rendelésedet, 1 Happy PONT = 1 Forint. Így attól függően, mennyi Happy Pontod gyűlt össze, már előre rendezheted a számla egy részét, vagy akár egészét!
Hogyan is kapod tőlünk a pontokat?
Ez attól függ, mit és mennyit rendelsz tőlünk. A különböző termékek után különböző mennyiségű Happy Pont jár, hogy pontosan mennyi, azt láthatod az online rendelés menüpont alatt mindegyik terméknél a részletekben feltüntetve. És ami a legjobb, hogy pont még az akciós megrendelésekre is jár. A Happy Pont infó alatt nyomon követheted, melyik rendelésed után, mennyi pontot kaptál.
Mit kell tudnod a Happy Pontok beváltásáról?
Akkor tudod felhasználni pontjaidat, ha a beváltandó pontok értéke meghaladja a rendelésben szereplő legolcsóbb pizza árát. Mivel kedvezményeink nem összevonhatóak, akciós rendelésnél nem tudsz Happy Ponttal fizetni. De ezeket az információkat nem is fontos észben tartanod…, weboldalunk automatikusan felkínálja számodra a pontokkal való fizetést online rendelés során - ha arra már lehetőséged van - így egy egyszerű kattintással beválthatod a pontokat.
Regisztrálok
Kizárólagos Klubtagsági AKCIÓK
Klubtagként nem csak a mindenki számára biztosított akciókban vehetsz részt, mert vannak csak és kizárólag Klubtagoknak szóló akciók! És, hogy ezekről nehogy lemaradj, tájékoztatunk róla emailben, de olykor még SMS-ben is.
YOUR PIZZA - A Te recepted
Your Pizza web alkalmazásunkkal saját magad állíthatod össze a megrendelni kívánt pizzádat. Ezt feltétlenül próbáld ki, mert az alkalmazás nagyon látványos, játékosan és egyszerűen állíthatod össze a saját ízlésednek megfelelő pizzát! Az összeállított pizzádnak nevet is adhatsz, pl. Peti pizzája, Hugi kedvence… És ami még nagyon jó, hogy az alkalmazás tárolja receptjeidet, így ha valamelyik nagyon bevált, könnyen újrarendelheted. De, ami még jobb, hogy az összeállított pizzádat megoszthatod a Facebook-on ismerőseiddel, és a megosztásodat extra Happy Ponttal díjazzuk!
Regisztrálok
Még mindig nem hoztuk meg a kedved? Nézd meg a követekző videót, hogy tudd, milyen az a pizza, amit klubtagként sokszor majd ingyen szállítunk Neked! :)
Végül is mit veszthetsz? Ne feledd!

A KLUBTAGSÁG INGYENES!

Regisztrálj mielőbb! Sőt! Regisztrálj most!